Om den økologiske Gødningsbørs

Den økologiske gødningsbørs er en online oversigt over tilgængelige organiske gødninger med information om gældende lovgivning og håndtering.

Her finder du information om organiske gødninger, som er tilgængelige lige nu, og som må bruges i økologisk planteavl. Siden indeholder nyttig viden om produkter, lovgivning og håndtering samt kontaktoplysninger på udvalgte forhandlere. Her kan du få overblik over, hvilke muligheder du har, som økologisk landmand, når det kommer til gødningsvalg. Tilmed gøres gødningsplanlægningen lettere og mere overskuelig, da alle nødvendige informationer om produkterne og lokale spidsfindigheder kan tilgås. Det er derfor en vigtig hjælp ved både gødningsvalg og gødningsplanlægning.

Administrator
Siden administreres af Innovationscenter for Økologisk Landbrug, som er ansvarlig for, at lovgivning og håndtering af de enkelte produkter er opdateret og retvisende. De sælgende virksomheder er selv ansvarlige for, at melde deres produkter tilgængelige/ikke-tilgængelige.

Kontakt:
Innovationscenter for Økologisk Landbrug P/S
Agro Food Park 26
8200 Aarhus N

CVR-nr: 42543799

Har du spørgsmål angående vilkår eller produkt, er du velkommen til at kontakte ansvarshavende: Casper Laursen via kontaktformular eller på casl@icoel.dk